Hieronder een paar voorbeelden van onze prijzen, awards, trofeeën en bokalen.

 

Deze artikelen zijn gemaakt van gegoten metaal en bijzonder gemaakt door de goud/zilver kleuren combinatie. De prijzen zijn zwaar, dus u heeft echt iets in uw handen. Wij graveren voor u het bijpassende kunststof plaatje (zwart/goudkleur) of het transparante plexiglas naar uw wens. Op het plexiglas kan ook een logo of foto gegraveerd worden.

 

Klik hier voor alle bijzondere metalen die wij standaard op voorraad hebben. 

In deze reeks van bijzondere metalen zijn heel veel andere prijzen, awards, medailles, trofeeën, sportprijzen en bokalen verkrijgbaar. Wij kunnen u per sport de mogelijkheden toe mailen. Wilt u graag alle mogelijkheden zien? Dit kan. Wij kunnen u de gehele catalogus in de vorm van een flippingbook mailen. Hier staan ook meer neutrale prijzen, onderscheidingen, medailles, awards en sportprijzen in.

 

De meeste artikelen hebben een zwarte, eiken-look of donker rode voet. Hier kunt u uit kiezen. Op de artikelen met een voet maken wij een bijpassend kunststof plaatje met uw eigen tekst. Eventueel met een afbeelding. Op artikelen met plexiglas kunnen wij ook logo's en foto's graveren. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@lasergraveerservice.nl.

 

Hieronder alvast enkele voorbeelden.