Wilt u speciale artikelen laten maken voor uw bedrijf, klanten, personeel of u zelf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Wat kan een lasergraveermachine
Een lasergraveermachine kan graveren, snijden en markeren in heel veel materialen. Het is een vrij nieuwe techniek waarbij een krachtige rode laserpunt teksten, afbeeldingen, foto’s en logo’s permanent aanbrengt op een materiaal. Met onze lasergraveermachine kunnen wij zeer nauwkeurig graveren en markeren in een groot aantal materialen, waaronder hout, kunststof, acrylaat/plexiglas, leer, glas, spiegel, steen, metaal, papier, schuim en textiel. Veel van deze materialen kunnen ook in elke gewenste vorm gesneden worden.

U kunt uw eigen materialen en/of artikelen bij ons laten bewerken, maar wij kunnen ook tal van producten naar uw wens leveren. We besteden onze uiterste zorg aan de kwaliteit van de gravures en artikelen, zijn erg flexibel en denken graag met u mee. We hebben geen minimale bestelhoeveelheid en ook voor grotere aantallen kunt u bij ons terecht.

Voordelen:
- grote verscheidenheid aan materialen
- hoge kwaliteit en uiterst precieze gravures, markeringen en snijranden
- hele fijne lijnen of punten kunnen aangebracht worden op een materiaal
- materiaal hoeft niet vastgezet te worden; dus geen kans op beschadiging
- lasergravures en markeringen zijn onuitwisbaar
- er kunnen teksten, afbeeldingen, logo’s én foto’s gegraveerd worden

 

Hoe het begon

 

2014: Cadeaugraveren.nl
In 2014 zijn wij ons gaan specialiseren in het lasergraveren en lasersnijden van een groot aantal materialen, De website
https://www.cadeaugraveren.nl/ , die meer gericht is op particulieren, heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden voor een persoonlijk cadeau of herinneringsartikel. Klik op de button hiernaast voor Cadeaugraveren.nl.


2017: Lasergraveerservice.nl
In 2017 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met de website die meer gericht is op bedrijven;
 https://www.lasergraveerservice.nl/Op deze site staan tal van voorbeelden die op maat gemaakt zijn.

 

2018: Relatiegeschenken via Lasergraveerservice.hideagifts

Door de jaren heen kregen wij ook steeds meer de vraag naar kwalitatief goede relatiegeschenken. In 2018 hebben wij hierin een partij gevonden die aansluit aan onze wensen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze klanten niet alleen gelaserde relatiegeschenken aan te bieden, maar ook geschenken die met andere technieken bewerkt kunnen worden.

 

Met een keuze uit meer dan 2300 artikelen (en daarbij nog alle kleurvariaties) in verschillende categorieën en met diverse bedrukkingstechnieken kunnen wij onze klanten nog meer van dienst zijn.
Klik op de 2 buttons hiernaast voor onze relatiegeschenken.

 

In precisiewerk kunnen wij uw partner zijn die meehelpt naar een goed eindresultaat!


Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij te bereiken via telefoonnummer 0543 - 53 78 93 of via e-mail info@lasergraveerservice.nl.
 

Laser Graveer Service Aalten

Lage Veld 75a

7122 ZE  Aalten
Telefoonnummer: 0543 - 53 78 93
KvK nummer: 59001186